Dinu Patriciu, executat silit de presupusa amantă, Melanie Chen

Magistrații Judecătoriei Sectorului 1 au admis cererea de executare silită împotriva lui Dinu Patriciu, formulată de o firmă la care administrator este presupusa amantă  a omului de afaceri, chinezoaica Melanie Chen.

Hotărârea a fost luată, miercuri, de Judecătroia Sectorului 1 şi este fără cale de atac. Est vorba de societatea S.C. DP Holding S.A. Solicitarea de executare silită alimentează speculaţiile potrivit cărora Patriciu o foloseşte pe Melanie Chen pentru a-şi pune averea la adăpost de soţia sa. Cererea de executare silită formulată de Melanie Chen în instanţă pare a fi cea mai recentă găselniţă, arată jurnaliştii de la RTV, a lui Dinu Patriciu prin care evită să-şi împartă averea cu soţia sa, Dana Patriciu.

Cine este Melanie Anne Chen

 Melanie Anne Chen este, din câte se pare, femeia care are grijă de finanţele lui Dinu Patriciu. Chinezoaica are o poveste interesantă. Ea l-ar fi cunoscut pe român pe vremea când era angajată la Morgan Stanley, companie care a asigurat consultanţă vânzării Rompetrol către kazacii de la KazMunaiGaz. Chen a devenit celebră după ce şi-a dat în judecată propria companie pe motiv de discriminare. Pentru a evita un scandal de proporţii, firma i-a oferit un post de directoare, iar Melanie şi-a retras plângerea.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel