Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  De ce a fost astăzi paralizat Bucureștiul. Traficul inteligent al lui Nicușor Dan sau inteligența în trafic

trafic în București
trafic în București

Traficul de la Arcul de Triumf (București), în fiecare după-amiază, este infernal, ca de altfel, în toată Capitala.

Și, pe acest fond, Primăria București s-a gândit, marți după-amiază, să dea jos steagurile agățate printre copaci când este traficul mai mare, în miezul zilei. De ce să lucreze noaptea sau când este o oră mai liberă?! Nu, fix când este traficul mai mare, la oră de vârf, fix atunci când este mai aglomerat. Din acest motiv, s-au blocat ambele benzi de mers. Acesta este traficul inteligent al noului primar al Capitalei, Nicușor Dan, care salvează Bucureștiul. Sau asta este inteligența în trafic. 

Traficul a fost blocat și dimineață

Amintim că o ceremonie militară a fost organizată, marţi, cu ocazia Zilei Aviaţiei Române şi a Forţelor Aeriene, la Monumentul Eroilor Aerului aflat în Piaţa Aviatorilor din Capitală.

Ceremonia a început la ora 10,00. Au fost depuse coroane de flori în memoria eroilor aviatori, iar Regimentul 74 PATRIOT - unitate tactică de luptă înfiinţată la 1 decembrie 2018, care are ca misiune operaţionalizarea sistemului de rachete sol-aer PATRIOT - a primit Drapelul de Luptă.

Potrivit Ministerului Apărării, 'prin această ceremonie a fost omagiată memoria eroilor care, de-a lungul timpului, pe câmpurile de luptă sau în misiunile executate în teatrele de operaţii ori pe teritoriul naţional, au slujit cu devotament aripile patriei şi s-au alăturat escadrilei din ceruri'.

Ziua Aviaţiei Române şi a Forţelor Aeriene este sărbătorită, în fiecare an, la 20 iulie, când este prăznuit Sfântul Prooroc Ilie Tesviteanul, ocrotitorul spiritual al piloţilor.

-------

VEZI ȘI: Ianțu se plânge de situația din Sectorul 1. Chirilă spune că merită sacrificiul de a trăi printre gunoaie

Tudor Chirilă l-a luat la rost pe Virgil Ianțu după ce acesta din urmă s-a plâns de gunoaiele din Sectorul 1.

”Stiti de ce am privirea in sus? Sunt in plimbare prin sect 1 si din pacate nu ma pot uita in jos. #ilovebucharest @primaria_sector1”, a scris Virgil Ianțu pe Facebook.

Tudor Chirilă a spus că el suportă să trăiască printre gunoaie.

”Eu sunt dispus sa inghit putin gunoi ca sa scap de o companie care are contract pe 25 de ani, nu e in stare sa colecteze selectiv in 2021 ca nu are masini de genul asta si arunca totul la gramada crescand preturile de la sortare si pe deauspra are o valoare de contract egala cu o treime din bugetul anual al primariei. Cateodata ca sa te uiti in sus cu adevarat, tre sa mai privesti si in jos chiar daca nu-ti place ce vezi”, a fost mesajul lui Tudor Chirilă la postarea lui Virgil Ianțu.

Apoi, Virgil Ianțu i-a dat o replică lui Tudor Chirilă: ”Eu stiu sau macar sper ca intențiile celor de la primarie sunt bune si ca intr-adevăr vorbim despre un contract cu mari probleme, dar in acelasi timp, cred ca primaria trebuia sa faca orice pentru a asigura curățenia sectorului, chiar daca acest lucru revenea prin contract si in cazul unei situatii litigioase, firmei de salubrizare. Crede-ma ca in zona mea trec pe langa dealuri de gunoi si e degradant. Atat. In rest, privesc atent in jurul meu, nu doar in sus. Bafta in tot ce faci!”

”Pentru cei ce nu au inteles metafora privitului in sus, era tocmai un mod de a atrage atentia la ce vad zilnic uitându-ma in jur”, a mai scris Virgil Ianțu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel