Cum îl alintă Dănileț pe Băsescu

Judecătorul Vasilică Dănileț a atacat din nou presa din România, de data aceasta arătându-și colții după ce Mediafax " a îndrăznit" să citeze într-un material surse din CSM. Pe lângă lecția de deontologie junalistică, magistratul a găsit și un nume de alint inedit pentru președintele Traian Băsescu.

"Să înțeleg că sursele alea de la Mediafax citate azi în toată presa, cum că doi procurori din CSM vor vota PENTRU era un bluf? Cum, presa noastră sănătoasă se ocupă de dezinformări??? Nu pot să cred! PS. Cine a votat totuși PENTRU?," scrie Vasilică Dănileț pe Facebook, potrivit jurnalul.ro.

Săptămâna trecută magistratul postase un material intitulat "Profesionalismul presei - un drept al cetățenilor," în care spunea că rolul televiziunilor nu mai este de a informa și forma, ci de a manipula și "anti-educa."

Tot astăzi, Vasilică Dănileț a arătat și o latură mai gingașă a sa, după ce, întrebat cum comentează avizul negatic dat de CSM în cazul procurorilor Ioan Irimie și Tiberiu Nițu, magistratul a inventat un nume de alint pentru președintele României. "Avizul e consultativ, adică Preshe (Traian Basescu - n.r) poate trece peste el. Dar dacă e motivat ca lumea, poate că nu trece," a mai scris judecătorul Dănileț.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel