Cum alegem pijamalele pentru copii? Importanta unei alegeri corecte in dezvoltarea sanatoasa a celui mic

Pare neinsemnat ce fel de pijamale pentru copii cumpara parintii pentru cei mici. Asta pana cand devenim mamici sau tatici si, subit, sa cumperi pijamale pentru copii nu mai este atat de usor pe cat credeam. Motivul este simplu: in pijamale pentru copii isi petrec cei mici aproape cel mai mult timp dintr-o zi de 24 de ore. Dorm intre 9 si 12 ore, astfel ca devine important in ce fel de pijamale pentru copii sunt imbracati.

Specialistii in dezvoltarea sanatoasa a copilului au oferit si o explicatie bunaa in ceea ce priveste comoditatea pe care trebuie sa o simta cei mici noaptea, cand sunt imbracati in pijamale pentru copii: in timpul somnului se dezvolta creierul copilului, noaptea se fac legaturile si conexiunile interne, creierul avand o activitate intensa. Pentru ca toate sa fie asa cum trebuie, somnul celor mici trebuie sa fie odihnitor si relaxant. Aici intervine, asadar, alegerea unei perechi de pijamale pentru copii care sa nu se interpuna intra cel mic si dezvoltarea lui sanatoasa.

Iata cateva lucruri pe care parintii trebuie sa le ia in considerare atunci cand cumpara pijamale pentru copii:

  • Materialul unei perechi de pijamale pentru copii trebuie sa fie adaptat anotimpului. Iarna, o pereche de pijamale pentru copii trebuie sa fie realizata dintr-un material calduros, iar vara dintr-unul racoros. Ideal ar fi ca, in oricare dintre cele doua contexte, materialul unei perechi de pijamale pentru copii sa fie natural.
  • Luati in considerare si temperatura din camera copilului atunci cand achizitionati pijamale pentru copii. Astfel, va puteti orienta spre pijamale pentru copii cu maneca scurta sau lunga, cu pantaloni lungi sau scurti.
  • Un alt lucru important in alegerea unei perechi de pijamale pentru copii il reprezinta confortul. Un elastic sau un cordon l-ar putea strange pe cel mic si deci l-ar putea pune in disconfort in timpul noptii, cand nu va respira asa cum trebuie.
  • Marimea unei perechi de pijamale pentru copii este si ea importanta. Trebuie sa fie exacta pentru cel mic pentru a evita stresul din timpul noptii. O pereche de pijamale pentru copii prea mare sau prea mica, prea stransa, va aduce un rezultat nedorit pentru cei mici: somn deloc odihnitor.
  • Cusaturile si etichetele trebuie sa fie verificate la achizitionarea unei pijamale pentru copii. Ele pot, de cele mai multe ori, sa ii deranjeze pe cei mici. Sunt sugerate cusaturile fine si cat mai putine etichete, mai ales nu pe laterial, unde pot sa irite pielea si sa provoce mancarimi.
  • Personajele preferate ale celor mici sau activitatile care le plec cel mai mult pot fi gasite astazi pe pijamale. Copilul dumneavoastra sigur va fi incantat si abia va astepta sa se schimbe in pijamele pentru copii daca modelul i se pare la moda sau imprimeul il incanta pana peste masura. In plus, pe masura ce creste, puteti sa ii cereti acestuia opinia in ceea ce priveste o anumita pereche de pijamale pentru copii, astfel ca procesul devine mai simplu cu o a doua parere.

Sa cumperi pijamale pentru copii nu este atat de usor pe cat multi isi imaginau. Dar la Noriel, lucrurile se simplifica destul de mult, asta datorita calitatii lor, materialelor excelente, modelelor interesante si preturilor accesibile. Nu trebuie decat sa alegeti o pereche de pijamale pentru copii, iar cel mic sigur o va indragi imediat alegerea facuta.

Nu aveti cum sa dati gres cu Noriel!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel