Câți bani ia Adrian Minune pentru a cânta la o nuntă

Adrian Minune se numără printre cei mai îndrăgiți și cunoscuți cântăreți de manele din România. Deși mulți își doresc ca artistul să vină să cânte la evenimentele lor, nu toți au parte de un astfel de spectacol.  

Adrian Minune și-a descoperit talentul muzical la o vârstă fragedă, iar acum reușește să obțină sume impresionante din meseria sa. „Am ieșit în fața clasei și am cÂntat o melodie de la Tudor Gheorghe. Am fost aplaudat de toți colegii mei… Deci, la doar șase anișori s-a descoperit că am aptitudini muzicale”, spunea Adrian Minune.

Pentru o nuntă sau un eveniment de acest gen, Adrian Minune ar primi în jur de 5000 de euro, notează a1.ro.

Cu ce sumă colosală a plecat Adrian Minune de la o nuntă

Denise Rifai l-a întrebat, la Kanal D, pe Adrian Minune când a făcut primul milion de euro.

„Sincer? Niciodată! Eu întotdeauna am cheltuit mai mult decât am câștigat, dar niciodată nu am făcut un milion de euro", a răspuns Adrian Minune.

„Care este suma cea mai mare cu care ați plecat de la o nuntă?", l-a mai întrebat Denise Rifai.

„A fost în America, în 2002, 60.000 de dolari", a răspuns artistul.

 

Cum a început să cânte Karmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune

În cadrul unui interviu pentru Observator, Karmen Simionescu a făcut dezvăluiri despre începutul carierei sale de artistă: „Dintotdeauna sora mea a fost cea talentată, eu am fost mai timidă și mi-era rușine, teamă, că poate ceea ce eu fac nu e pe placul părinților, sau tatălui meu. Pentru că tata e un artist foarte mare, în capul meu era cum să cânt eu în fața tatălui meu.”

Primul eveniment la care a cântat a fost chiar aniversarea tatălui său, Karmen Minune făcându-l pe artist să plângă: „De ziua lui, el era naș, l-am păcălit că plec într-o tabără și la 12 noaptea am intrat în sala de eveniment, era lumina stinsă și a apărut un far pe mine, eram într-o rochie de seară, așa cum tata nu m-a mai văzut. El era undeva în încăpere, m-a văzut și a început să plângă.”

„Acela a fost momentul în care mi-am dat seama că pentru asta sunt făcută, pentru că am simțit energia oamenilor și cât de plăcut este să vezi că oamenii sunt receptivi și impresionați de tine”, a mărturisit artista.

VEZI ȘI: Vasi Rădulescu: Inima nu e implicată direct în iubire. Toate substanțele secretate, care au legătură cu iubirea, vin din creier

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel