Black Friday 2013 - Tu ce vei face în ziua în care cumpărăturile online se cutremură? - SONDAJ DC NEWS

black_friday
black_friday

Mai este o lună până la Black Friday 2013, însă magazinele se pregătesc intens pentru ziua în care, probabil, procentul vânzărilor va crește cu peste 100%. Până atunci, DeCe News vă invită să participați la un sondaj pe această temă.

Ziua reducerilor, Black Friday, a fost preluată și în România în anul 2011. Campania și-a făcut intrarea pe piață timid, fiind inițiată de eMag și Flanco. Campania Black Friday 2012 a cunoscut o creștere spectaculoasă, cea mai mare a unui concept online de peste an. În urma succesului din urmă cu un an, tot mai multe companii anunță reduceri de Black Friday 2013. Ziua reducerilor este 29 noiembrie.

Black Friday 2013: Ce magazine participă

Potrivit site-ului black-friday-romania.ro, reducerile vor fi la orice, de la haine la electrocasnice, cărți, jucării sau mașini. Potrivit sursei citate, la Black Friday 2013, vor participa magazinele online: eMag, Altex, Domo, Flanco, evoMag, F64, Clickshop.

În domeniul fashion, magazinele participante sunt: Miniprix.ro, TinaR, FashionDays, La Femme, Meli Melo, ReFashion, CB Store, depot 96, Matar.ro, SevenSins, Store Fashion și Zorile Store.

Librăriile online, care vor avea reduceri masive sunt: Elefant.ro, Nemira.ro, All.ro.

Site-urile cu haine pentru copii se numără printre participante și anunță reduceri de până la 52%. Printre ele se numără: BebeBliss.ro, nichiduta.ro, Strollers.ro, eBebel.ro, Suzetehaioase.ro.

Alte magazine care și-au anunțat participarea: Mycloset.ro (20%), WatchShop.ro, StarShiners.ro (55%), GiftMarket (50%).

Unele reduceri, deja afișate

Unele magazine au afișat deja câteva reduceri care vor fi aplicate de Black Friday 2013.

Black Friday 2013: Magazinele au afișat câteva reduceri. Dacă vreți să participați la Black Friday 2013 și sunteți curioși de nivelul reducerilor, trebuie să știți că unele magazine, precum evoMAG și Altex au afișat câteva exemple.

La evoMAG, iPhone va costa 2.700 de lei, reducere de la 2.900 de lei. La Altex, prețul unui laptop Dell va scădea de la 2.535 lei la 1.649 lei.

La Black Friday 2013 vor participa magazinele online: eMag, Altex, Domo, Flanco, evoMag, F64, Clickshop.

DA CLICK AICI ȘI PARTICIPA LA SONDAJUL DCNEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel