DCNews Lifestyle De ce să ungi șniţelele cu oţet și ulei înainte de-a le prăji. Trucul este eficient

De ce să ungi șniţelele cu oţet și ulei înainte de-a le prăji. Trucul este eficient

Sursa foto: Pixabay

Pieliţa de pe ficat se scoate uşor dacă se cufundă ficatul un minut în apă fierbinte. Ficatul devine foarte gustos dacă, înainte de a fi prăjit, se ţine 2-3 ore în lapte. Ficatul nu se sărează înainte de a-l prăji, altfel se întăreşte.

Carnea nu se va săra cu mult timp înainte de a o găti ca să nu-și lase zeama. Pierzând sucul, gustul devine fad şi se reduc din proprietăţile nutritive.

Şniţelele şi friptura la grătar sunt mai fragede dacă, înainte cu 1-2 ore de-a le prăji, se ung cu oţet amestecat cu ulei.

Vezi și: De ce să ții cotletul în apă cu oțet, înainte de a-l găti. Trucul funcționează

Ce trebuie să faci ca peștele să nu se fărâmițeze la prăjit. Trucul care funcționează

Știri similare din categoria Lifestyle Vezi toate articolele