DCNews Lifestyle De ce să ții verdețurile într-un prosop umed, în frigider. Trucul este excepțional!

De ce să ții verdețurile într-un prosop umed, în frigider. Trucul este excepțional!

Legumele trebuie înăbuşite, înainte de a turna apa sau bulionul. Vor fi mai aromate, iar timpul de preparare a ciorbei se reduce cu 10-15 minute.

Citricele şi roşiile îşi păstrează mai mult timp aroma, dacă nu le păstrezi în frigider, potrivit curiozitati.md.

Poţi prelungi termenul de valabilitate a verdeţurilor, dacă le înveleşti într-un prosop de bucătărie umed şi le depozitezi în frigider.

Dacă ai tăiat mai multe fructe, nu te grăbi să le depozitezi în frigider. Stropeşte-le mai întâi cu suc de lămâie. Astfel, previi oxidarea şi nu se vor înnegri.

Vezi și: De ce să freci carnea pentru friptură cu un usturoi tăiat în două. Trucul senzațional

De ce să pui sare peste ceapă când o călești. Trucul este genial!

Știri similare din categoria Lifestyle Vezi toate articolele