DCNews Lifestyle De ce să pui o coajă de banană sub friptură, înainte de-a o băga la cuptor. Nu te-ai fi gândit la asta!

De ce să pui o coajă de banană sub friptură, înainte de-a o băga la cuptor. Nu te-ai fi gândit la asta!

Manganul, magneziul şi potasiul din cojile de banane ajuta la albirea naturală a dinţilor. Freacă partea interioară a unei coji de banana de dinţii tăi, pentru o nuanţă mai albă, potrivit retetepractice.ro.

Înainte de a da o friptură la cuptor, pune o coajă de banana alături de aceasta sau sub friptură, pentru a obţine un preparat mai suculent.

Masează tenul cu interiorul unei coji de banana în fiecare zi, iar după câteva zile vei observa o îmbunătăţire considerabilă.

ATENȚIE! Coaja de banană poate fi folosită dacă nu este tratată chimic.

Vezi și: Cum se păstrează corect cartofii. Așa nu se vor mai strica! Truc genial

Salata Tăbăcarilor. Rețeta veche gătită în comunism

Știri similare din categoria Lifestyle Vezi toate articolele