A$AP Rocky, iubitul Rihannei, a fost arestat pentru că și-ar fi împușcat o cunoștință

Cine este A$AP Rocky, bărbatul cu care Rihanna va avea un copil / Foto: Facebook A$AP Rocky
Cine este A$AP Rocky, bărbatul cu care Rihanna va avea un copil / Foto: Facebook A$AP Rocky

Rapperul A$AP Rocky a fost arestat în legătură cu o împușcătură în noiembrie anul trecut, a declarat poliția din Los Angeles.

Vedeta a fost arestată miercuri pe Aeroportul Internațional Los Angeles, când se întorcea dintr-o vacanță alături de iubita lui, Rihanna.

Poliția l-a investigat pe cântăreț, al cărui nume real este Rakim Mayers, pentru potențiala sa implicare într-un scandal care s-a lăsat cu împușcături nefatale, anul trecut.

El a fost eliberat pe o cauțiune de 550.000 de dolari, la scurt timp după arestare.

Departamentul de poliție din Los Angeles a declarat că arestarea a fost făcută în urma unui scandal pe care ASAP l-a avut cu un cunoscut, care a dus la împușcături.

Victima a spus ulterior poliției că ASAP, care mergea alături de alte două persoane, l-a abordat cu o armă în mână, pe stradă. Ei au susținut că Mayers l-a împușcat de trei până la patru ori, potrivit BBC

Într-o declarație pe Twitter, LAPD a transmis că victima a suferit o „rană ușoară”, după care atacatorii săi „au fugit pe jos”.

Avocatul artistului, Alan Jackson, a confirmat că clientul său a fost arestat, dar a refuzat să facă alte comentarii.

Rapperul își va face prima apariție în instanță pe 17 august.

Vedeta a primit anterior o pedeapsă de închisoare la doi ani cu suspendare pentru o ceartă din Stockholm în august 2019.

Rapperul și doi membri din anturajul său au fost condamnați pentru că au lovit și bătut un tânăr de 19 ani după o ceartă. Ei au spus că au acționat în legitimă apărare, dar instanța le-a respins argumentul.

Cazul a atras atenția presei la nivel mondial după ce președintele de atunci al SUA, Donald Trump, a încercat fără succes să obțină eliberarea lui ASAP din închisoare, în așteptarea procesului.

Născut la New York, ASAP a fost una dintre cele mai mari vedete din anii 2010, câștigând opt discuri de platină în SUA, inclusiv pentru Wild For The Night, Everyday, LSD și A$AP Forever.

A ajuns la faimă după ce a fost susținut de Drake și a lucrat cu artiști precum Alicia Keys, Lana Del Rey, Skepta, Selena Gomez și Kendrick Lamar.

Relația sa cu Rihanna a fost confirmată anul trecut. Într-un interviu acordat revistei GQ, în luna mai a anului trecut, ASAP a numit-o pe Rihanna „dragostea vieții mele”.

Cuplul a anunțat că vor avea un copil. În martie, Rihanna a declarat pentru revista Elle că era în al treilea trimestru de sarcină.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel