VIDEO. Un polițist a început să plângă după ce a împușcat mortal o tânără, în SUA

Foto ilustrativ. Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay

Un polițist din Statele Unite ale Americii a izbucnit în lacrimi după ce a împuşcat o tânără de 19 ani, în timpul unei parade.

Un ofițer al Departamentului de Poliție Flint, Statele Unite ale Americii, a izbucnit în lacrimi după ce a împușcat mortal o tânără de 19 ani, în timpul unei parade în Michigan. Și tânăra, Briana Sykes, a tras un foc asupra polițistului, spun autoritățile. 

Ofițerul dirija traficul în timpul paradei Juneteenth, prin care se comemorează emanciparea afro-americanilor sclavi, în cadrul unui festival de trei zile. Poliția de stat din Michigan informează că Briana Sykes s-a apropiat de el și a tras un foc de armă, conform Fox News

Imaginile surprinse de martori arată un ofițerul, care mergea în jurul mașinii tinerei, i-a cerut să-i vadă mâinile de mai multe ori, în speranța că aceasta va renunța la armă. 

Polițiștul a împușcat-o și, la scurt timp, s-a prăbușit la pământ în lacrimi. Fata a fost dusă la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru ea, fiind constatat decesul. 

Un purtător de cuvânt al poliției din Michigan a declarat pentru sursa citată că 'niciun ofiţer de poliţie nu aşteaptă cu nerăbdare să folosească forţa fatală', precizând că 'impacturile emoţionale ale unui astfel de incident sunt de mare amploare”. 

De asemenea, un martor a spus pentru WJBK-TV că 'simt că poliţia îşi făcea treaba, avea o viaţă de protejat. Nu numai a lui, ci am avut o paradă plină de copii.'

Ofițerul se află în concediu administrativ pe perioada anchetei. 

Iată clipul 

VEZI ȘI: Marius Tudor, consilier în PE: Violența poliției poate fi LETALĂ!

Recent, cazul George Floyd a fost repetat la indigo în Cehia

Un caz similar cu cel al lui George Floyd a fost filmat în Cehia. Incidentul a avut loc în Teplice, un oraș aproape de granița cu Germania. Un clip video devenit viral arată trei polițiști în timp ce imobilizează un tânăr de origine romă până când acesta nu mai mișcă, potrivit publicației locale Expats.

Imaginile au fost postate de o organizație care promovează drepturile romilor. Oamenii legii au fost acuzați de rasism și imediat situația a fost comparată cu cazul lui George Floyd din SUA. Pe filmare se vede cum unul dintre polițiști ține genunchiul pe gâtul tânărului în timp ce acesta țipă. Ceilalți doi polițiști îl ajută să îl imobilizeze și să îl încătușeze. Ulterior tânărului i s-a făcut rău și a fost preluat de o ambulanță care a fost chemată chiar de polițiști. Bărbatul a murit în drum spre spital. (Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel