Șocant: Fetița ucisă pe trecerea de pietoni la Năvodari își ținea mama de mână

Screen Shot 2013-10-18 at 11.19.40 PM
Screen Shot 2013-10-18 at 11.19.40 PM

Accidentul tragic care s-a petrecut, în dimineața zilei de joi, în localitatea Năvodari, soldat cu moartea unei fetițe în vârstă de numai trei ani, aflată în traversare pe marcajul pietonal alături de mama sa, a fost surprins de camerele de surpaveghere. Tragedia s-a întâmplat în zona Fabricii de pâine din localitate, pe strada Rândunelelor.

Janina Olaru, mama a două fetițe gemene, a dorit să o plimbe în cursul zilei de joi pe una dintre copile. Fiind o zi ploiasă, atât mama, cât și micuța, învârstă de trei ani, aveau fiecare câte o umbrelă deschisă în mână. Pe strada Rândunelelor din zona Fabricii de pâine, cele două au traversat pe marcajul pietonal, ținându-se de mână, relatează adevărul.ro.

După ce prin fața lor a trecut în viteză o maşină roşie, din păcate mama şi-a continuat drumul fără să se mai asigure, posibil vorbind la telefonul mobil, astfel că nu a observat autobuzul JT Tours CT 25 JTA, care face curse regulate Năvodari-Constanţa şi retur, cum se îndrepta spre ele fără să încetinească la trecerea de pietoni.

Mama şi fetiţa au fost lovite în plin de autobuzul al cărui şofer era atent la numărarea banilor primiţi de la călători, după cum afirmă martorii. Din nefericire, fetița a fost accidentată grav și nu a supraviețuit.

Testat de Poliţia Rutieră, şoferul avea alcoolemie zero. Poliţia Rutieră i-a întocmit dosar penal și este cercetat pentru ucidere din culpă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel