Ursul împuşcat sâmbătă seara nu ar fi cel căutat

ursul
ursul

Așa cum De Ce News a scris, ursul care a fost împușcat, sămbătă seara, în apropierea gării Pietroșița nu ar fi cel căutat de autoritățile dâmbovițene.

Ursul care a fost împușcat, sâmbătă seara, pe marginea râului Ialomița, în apropiere de Pietroșița , nu ar fi cel căutat de toate autoritățile dâmbovițene.  De altfel, De Ce News și-a exprimat îndoiala că ursul împușcat ar fi cel căutat. Specialiștii de la DSV Dâmbovița, care au efectuat, duminică dimineața,  autopsia cadavrului au stabilit că nu ar fi vorba despre animalul care a atacat sâmbătă trei persoane, una dintre acestea pierzându-şi viaţa. În stomacul animalului nu au fost găsite resturi umane, după ce un bătrân a fost ucis în satul Dealu Frumos, comuna Pietroșița.

Totuși, analizele prelevate de la cadavrul animalului urmează să stabilească cu certitudine dacă acesta este animalul căutat. După aflarea acestor rezultate preliminarii, autoritățile dâmbovițene au reintrat în dispozitivul unde se presupune că s-ar afla animalul.

 Populația din comunele Buciumeni, Pietroșița și Runcu a fost rugată să nu se mai deplaseze la gradini pentru străngerea fructelor până situația nu se va stabiliza.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel