Urmărește emisiunea live


Un american şi-a incendiat casa din greşeală. El încerca să scape de mai mulţi şerpi

Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

Un american din Maryland a dat foc din greşeală propriei locuinţe, după ce a încercat să scape singur de mai mulţi şerpi de pe proprietate. 

Proprietatea de aproape 3000 de metri pătraţi din Dickerson, Maryland, a ars ca o torţă după ce proprietarul a încercat să scape singur de mai mulţi şerpi. Acesta s-a folosit de cărbuni încinşi pentru a îndepărta cu fum şerpii, dar s-a apropiat prea mult de materiale combustibile. Acestea s-au aprins, iar incendiul nu a mai putut fi stăpânit. 

Şeful serviciului de pompieri din oraşul american a recomandat ca, pe viitor, să se apeleze la servicii specializate pentru îndepărtarea unor animale periculoase de pe proprietate, pentru a se evita astfel de situaţii. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de CNN (@cnn)

Un bărbat din India s-a răzbunat pe un ȘARPE veninos mușcându-l, după ce acesta îl atacase

Un bărbat  din India a fost mușcat de un șarpe veninos. În semn de răzbunare, individul a muşcat şi el reptila, iar aceasta a murit, scrie The Independent.

Kishore Badra, din satul Gambharipatia din districtul Jajpur, în estul statului indian Odisha, se întorcea acasă de la muncă, atunci când un şarpe l-a muşcat de picior. În loc să fugă imediat la medic sau să sune la ambulanță,  bărbatul a decis să se „răzbune” şi a prins şarpele, după care l-a muşcat în mod repetat, până l-a omorât.

„Ceva m-a muşcat de picior în timp ce mă întorceam acasă, pe jos. Mi-am aprins lanterna şi am descoperit că era un şarpe krait veninos”, a declarat bărbatul pentru agenţia de presă Press Trust of India.

„Pentru a mă răzbuna, am luat şarpele în mâini şi l-am muşcat în mod repetat, omorând vipera pe loc. Chiar dacă am mușcat un krait otrăvitor, nu am avut nicio problemă. M-am dus la un vraci localnic, care locuiește în apropierea satului, și m-am vindecat.”, a mai povestit bărbatul.

Precizăm că India înregistrează cel mai mare număr de decese legate de mușcăturile de șarpe din lume, cu o medie de 58.000 pe an. Krait este un șarpe veninos, lung de trei metri, găsit în sudul și sud-estul Asiei. Se crede că este mai activ pe timpul nopții. Mușcăturile de șarpe sunt de obicei periculoase și pot provoca moartea persoanei atacate de reptilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel