Prințul Harry și Meghan Markle, prima felicitare cu Lilibet. Au EVITAT cuvântul "Crăciun" - FOTO în articol

Strănepoată reginei Elisabeta a II-a, prima fotografie pe felicitarea familiei de sărbători. Au evitat cuvântul "Crăciun" / Foto: Facebook Familia Regală a Marii Britanii
Strănepoată reginei Elisabeta a II-a, prima fotografie pe felicitarea familiei de sărbători. Au evitat cuvântul "Crăciun" / Foto: Facebook Familia Regală a Marii Britanii

Prințul Harry și Meghan Markle au lansat felicitarea de sărbători. Pentru prima oară în fotografie apare și Lilibet, fetița lor în vârstă de șase luni.

Prințul Harry și Meghan Markle au distribuit în sfârșit prima fotografie cu fiica lor Lilibet Diana, la șase luni după ce s-a născut, pentru felicitarea lor de Crăciun, scrie Daily Mail. Fotografia, făcută de Alexi Lubomirski la casa ducelui și ducesei de Sussex din Santa Barbara, California, o arată pe Meghan ținând-o pe Lilibet în sus, în timp ce Archie este pe genunchiul lui Harry.

Archie, care seamănă foarte mult cu tatăl său, cu părul său roșu, este îmbrăcat lejer, ca și restul membrilor familiei, iar fața lui este la vedere. După prima lui aniversare, Harry și Meghan au încetat să mai împărtășească fotografii cu fața lui și au lansat doar poze cu tânărul fotografiat din spate.

În fotografie, Harry, Meghan și Archie optează cu toții pentru un look discret, în blugi din denim, ducesa purtând un pulover bleumarin, în timp ce ducele poartă o cămașă albastră, iar fiul său una albă. Lilibet Diana chicotește, în timp ce poartă o rochiță albă. Stilul vestimentar abordat este cu siguranță unul simplist pentru ducesa, care este cunoscută pentru dragostea ei pentru hainele de create designeri cunoscuți și bijuteriile personalizate scumpe.

Ce scrie pe felicitare



În Mesajul de pe felicitare scrie că „Anul acesta, 2021, am primit-o pe fiica noastră, Lilibet. Archie ne-a făcut „mamă” și „tată”, iar Lili ne-a făcut o familie. În timp ce așteptăm cu nerăbdare 2022, am făcut donații în numele dumneavoastră către mai multe organizații care onorează și protejează familiile, de la cele mutate din Afganistan la familii americane care au nevoie de concediu plătit de creștere a copiilor. Vă dorim sărbători fericite și un An Nou prosper! Ca întotdeauna, Harry, Meghan, Archie și Lili”.

A fost evitat cuvântul "Crăciun"

În mesaj se observă că cei doi au fost folosită expresia „Sărbători fericite!” și nu tradiționala urare britanică „Crăciun fericit!”. Observația se referă la scandalul legat de evitarea unor conotații religioase de sărbători, apărut din cauza unui document intern al Comisiei Europene, care a fost ulterior retras. În documentul respectiv se recomanda alegerea formulei „Sărbători fericite!” în loc de „Crăciun fericit!” pentru a nu ofensa cetățeni de altă religie, în cazul în care se interacționează cu un grup numeros, eterogen, necunoscut. Erau interzise și prenumele Maria și Ion. ( Vezi AICI mai multe despre acest subiect).

Acesta este al treilea an consecutiv în care prințul Harry și Meghan Markle petrec sărbătorile departe de familia regală britanică.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan (fan page) (@_duchess_of_sussex)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel