Știrea care îi vizează pe toți liceenii. Ce se va întâmpla în următoarea perioadă

Coca Cola pregătește și în anul 2014 o mulțume de surprize. Liceenii vor avea un motiv în plus să îşi dispute şansele într-o competiţie de zile mari, premiul fiind un cantonament la Roma alături de profesionişti din lumea fotbalului.

În cadrul cantonamentului de la Roma, echipele de fete şi băieţi câştigătoare ale Cupei  Coca-Cola 2014 vor avea şansa să se antreneze în ritmul sportivilor de performanţă, unde vor fi coordonate, testate şi încurajate de profesionişti din lumea fotbalului. Înscrierile în Cupa Coca-Cola se desfăşoară în perioada  20 ianuarie - 13 februarie, iar regulamentul competiţiei şi formularul de înscriere pot fi găsite pe site-ul www.cupacoca-cola.ro.

“Pasiunile tinerilor trebuie încurajate, astfel încât să devină realitate. Anul acesta, pregătim un premiu special câştigătorilor Cupei Coca-Cola 2014, pentru a-i motiva să ajungă printre cei mai buni - un cantonament la Roma, care le va oferi experienţe de neuitat. Ne bucură să vedem din ce în ce mai mulţi tineri dornici să se înscrie în competiţie; în acest fel, reuşim să încurajăm cât mai mulţi elevi să fie activi atât la şcoală, cât şi în timpul liber”, a declarat Nicoleta Eftimiu, Sparkling Soft Drinks Senior Activation Marketing Manager - România & Moldova.

Mecanismul înscrierii în competiţia Cupa Coca-Cola 2014

Pentru a intra în competiţie, profesorii coordonatori trebuie să descarce formularul de înscriere disponibil pe site-ul oficial www.cupacoca-cola.ro. Odată completat şi semnat, formularul devine valid fie prin încărcarea lui pe site la secţiunea dedicată înscrierilor, fie prin scanarea şi trimiterea lui prin e-mail sau fax, la adresa [email protected], respectiv la numarul de fax 021.406.65.84.

Programul Cupei Coca-Cola 2014:

20 ianuarie - 13 februarie: Perioada înscrierilor

28 februarie - 11 aprilie: Faza pe oraş

25 aprilie - 11 mai: Faza regională cu centre de desfasurare  la Iaşi, Oradea, Târgu-Mureş şi Piteşti

23-25 mai: Faza finală ce va avea loc la Bucureşti

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel