Protest sexy în cimitir, împotriva lui Daniel Barbu

O tânără a ales un mod inedit de a protesta împotriva ministrului Culturii, Daniel Barbu, care a spus că susţine Timişoara în cursa pentru Capitala Europeană a Culturii în 2021.

Declaraţia lui Daniel Barbu a atras furia autortiăţilor locale din alte oraşe ale ţării. Semnale de nemulţumire au fost transmise din toate orașele care candidează la titlul de Capitala Europeană a Culturii în 2021: Arad, Alba Iulia, Braşov, Cluj-Napoca, Timişoara, Sfântu Gheorghe şi Iaşi.

Dacă din partea politicienilor locai au venit critici și cereri de demisie, o tânără din Arad a ales un mod diferit de a protesta. Modelul Ana Cubaş a pozat topless într-un cimitir, pe morminte.

Potrivit Libertatea.ro, ședința foto a fost pusă la cale de desingerul de bijuterii Adrian Haiduc. Fotografiiile au fost realizate de Sebastian Dehelean.

"Dacă ministrul culturii, care ar trebui să fie imparţial, a îngropat şansele celorlalte oraşe la candidatura pentru capitala culturală, susţinand Timişoara, eu am pornit exact de la locul "îngropăciunii", să arăt că şi celelalte oraşe au cu ce", ne-a declarat designerul Adrian Haiduc, explicând ideea de la care a pornit atunci când a decis realizarea acestor fotografii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel