Prigoană se răzbună. Trei interpreți, interziși la Etno TV

prigoana
prigoana

Conflictul dintre Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu este departe de a se fi încheiat. Din cauza prieteniei cu Adriana Bahmuțeanu, trei interpreți cunoscuți de muzică populară, respectiv  Elena Merişoreanu, Maria Loga şi Florin Vasilică nu mai au voie să calce în postul Etno TV, astfel că Prigoană s-ar fi răzbunat cenzurându-le apariţiile la Etno TV.

Întreaga poveste a plecat de la nunta lui Florin Vasilică, de pe data de 10 martie. Bun prieten cu Adriana Bahmuţeanu, de pe vremea în care aceasta conducea Etno TV, interpretul a invitat-o la petrecerea care a urmat cununiei religioase, scrie click.ro.

 Vedeta, care se despărţise deja de Silviu Prigoană, a venit însoţită de iubitul ei, Mihai. La petrecere, a fost şi solista Maria Loga, care i-a făcut o dedicaţie muzicală proaspătului cuplu, gest taxat de Prigoană.

  Afaceristul ar fi dat dispoziţie ca nici Florin Vasiliciă, şi nici Maria Loga să nu mai calce pe la Etno TV, postul patronat de fiul său mai mare, Honorius. Mai mult, milionarul ar fi ordonat ca nici măcar piesele celor doi cântăreţi să nu mai fie difuzate pe post.

Elena Merişoreanu a fost, la rândul ei, trecută pe lista neagră a lui Prigoană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel