Piața Universității: Băsescu, la revedere!

protest_universitate
protest_universitate

Protestatarii din Piața Universității au câștigat. Frigul îndurat la începutul acestui an, dar și căldura toridă din această ultimă perioadă, au fost parcă uitate de toți cei prezenți, vineri seară, în centrul Capitalei în ziua votului de suspendare a președintelui Traian Băsescu, care așteptau să li se dea vestea cea mare.

Fericiți la aflarea veștii că președintele Traian Băsescu a fost demis, oamenii au încins o horă a bucuriei la Kilometrul Zero și au aplaudat, fără a conștientiza, că de fapt nu este o înfrângere a șefului de stat, ci o victorie a perseverenței lor cu care și-au susținut cererile în Piața Universității.

Înarmați cu pancarte pe care sta scris "Jos Băsescu", "Nu vă fie frică, că Băsescu pică" sau "Vrem anticipate!" protestatarii din Piaţa Universităţii se bucură și continuă să fie extaziați că urmează să-și voteze un alt președinte.

Agitând steaguri tricolore și însoțiți de câțiva participanți cu portavoce, cei prezenți în Piața Universității, care a devenit un simbol în lupta împotriva nedreptăților, continuă și la momentul actual să strige "Du-te Traiane! Du-te Traiane! Du-te şi lasă-ne!", "La Palatul Cotroceni cântă cucuveaua / Băsescu şi cu ai lui şi-au găsit beleaua", "Aici vom fi în fiecare zi", "Băsescu la puşcărie", "Astăzi suspendarea, mâine închisoarea", "Piticu şi Chiorul au stricat poporul" sau "Ieşi afară javră ordinară", dar și că vor alegeri anticipate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel