Petre Daea, aniversare: "E un lucru josnic, nu comentez"

Petre Daea
Petre Daea

 Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea, a susţinut marţi că a petrecut de ziua sa de naştere şi cu alţi oameni pe care nu i-a cunoscut şi s-a simţit "extraordinar de bine", negând totodată informaţiile potrivit cărora angajaţii din minister ar fi strâns câte 10 lei pentru acest eveniment. 

"Evident că nu. Este un lucru atât de josnic încât nici nu vreau să-l comentez. Vă mulţumesc pentru întrebare şi îmi pare rău că aţi pus-o", a răspuns ministrul Daea, la întrebarea privind strângerea de fonduri, circa 10 lei de persoană, de la angajaţii din minister cu prilejul zilei sale de naştere. 

Întrebat dacă la evenimentul privat organizat de ziua sa de naştere la Cercul Militar au fost şi alţi oameni în afară de invitaţii săi, care s-ar fi plâns că a ascultat numai muzică "de dor şi jale" şi le-a spus că dacă nu le convine să părăsească locul, Daea a precizat: "Niciodată omul Daea nu face acest lucru. Am jucat cu ei şi au jucat cu mine". 

"A fost frumos că m-am întâlnit şi cu alţi oameni. Am jucat împreună, nu i-am văzut până atunci, dar am jucat împreună şi m-am simţit extraordinar de bine, iar dacă e vorba de o jale, este jalea mea în suflet că oamenii interpretează altfel lucrurile de cum sunt în realitate. Din acest punct de vedere consideraţi-mă că sunt un cântec de jale. M-am bucurat şi mi-a plăcut şi atmosfera aşa cum trebuie să fie între nişte oameni care au o anumită vârstă şi se uită unii la alţii cu gândul că trebuie să mai rămână împreună", a spus Petre Daea, conform Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel