Oprișan: Dragnea o teroriza pe Dăncilă

Marian Oprișan face declarații neașteptate despre relația Vioricăi Dăncilă cu fostul președinte PSD Liviu Dragnea. 

”Dacă doamna Dăncilă n-ar fi fost premier, vă spun că-n acest moment eu aș fi susținut-o cât se poate de clar pentru funcția de președinte al PSD, dintr-un motiv extrem de serios. E un politician cinstit, o femeie cinstită, este o femeie care, cum să spun eu... și, cu siguranță, s-a eliberat de agreement-ul pe care-l avea cu fostul președinte al PSD, care, după părerea mea, cum să spun, o teroriza și consider că, fiind o femeie cinstită, deșteaptă și determinată, poate să facă multe lucruri bune în fruntea Guvernului României pentru cetățeni” a spus Marian Oprișan, după CExN al PSD. 

Întrebat de ce a acceptat Viorica Dăncilă acest agreement, Oprișan a răspuns: ”Nu se pune problema că l-a acceptat, eu cred că i-a fost impus ulterior numirii sale ca premier. Să nu intrăm în amănunte, că sunt istorie”. 

Marian Oprișan a spus că acum partidul se află într-o situație fericită. ”Nu vreau să intru în amănunte, dar știți foarte bine că, după pierderea alegerilor, dl Dragnea nu mai putea rămâne președintele PSD. Ne-a luat-o justiția înainte” a mai spus el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel