O actriță celebră a picat în plasa escrocilor. Vezi ce sumă a pierdut

Una dintre cele mai cunoscute actrițe din România a picat în plasa unor escroci care au determinat-o să depună o sumă mare de bani  în contul unui presupus fond de investiţii, fără ca apoi să-şi vadă banii înapoi, informează România TV.

Ileana Stana Ionescu  a fost contactată de o femeie care s-a dat reprezentanta unei firme de brokeraj, aceasta determinat-o pe  Stana Ionescu să depună o sumă de 20.000 de euro, apoi încă 5.000 de euro. Anchetatorii trebuie mai întâi să stabilească dacă firma de brokeraj chiar există.

Soţul actriţei, Andrei Ionescu, a precizat au fost abordaţi în decembrie 2011 prin telefoane repetate prin care au fost invitaţi să investească banii pe care îi aveau pentru avansul la o casă într-un fond de investiţii. După circa două săptămâni, soţii Ionescu au cedat şi au fost de acord să aibă o întâlnire cu reprezentanţii firmei.

"Am fost invitaţi la sediul lor care era foarte arătos. Erau nişte tineri care erau foarte drăguţi, foarte amabili. Noi le-am spus că nu ne pricepem la poveşti de astea şi oricum am scoate banii după 4 luni", a spus Andrei Ionescu, la România TV. Escrocii au susţinut că cele 4 luni sunt suficiente pentru scoaterea unui profit de circa 30%.

La puţin timp de la depunerea ultimilor bani, reprezentanţii firmei respective au dispărut fără urmă, iar actriţa nu şi-a mai putut recupera niciun ban, a precizat Andrei Ionescu.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel