Mărturii şocante în cazul criminalului de la Perla: "Era obsedat de nevastă-sa!"

Mai mulţi oameni care l-au cunoscul pe Gheorghe Vlădan susţin că acesta era obsedat de nevasta sa şi ar fi promis în dese rânduri că o va ucide. Unul dintre vecini spune că bărbatul a făcut un adevărat altar în dormitorul soţiei sale, mai ales după ce aceasta a ales să intenteze divorţul.

Soţia unui muncitor care a făcut mai multe lucrări de amenajări în locuinţa poliţistului-criminal Gheorghe Vlădan susţine că bărbatul a promis de mai multă vreme că se va răzbuna pe soţia sa.„Soţul meu îl cunoştea bine, de mai mulţi ani. Acum câteva luni a lucrat la el în casă. I-a făcut lucrări de amenajare a locuinţei. Mi-a povestit că poliţistul avea o relaţie tensionată cu soţia sa. Mă aşteptam să facă aşa ceva.El era nemulţumit şi nu se putea împăca cu ideea divorţului. I-a spus soţului meu că se va răzbuna pe ea «într-un fel sau altul». Era obsedat de ideea asta", a spus femeia.

La rândul său un vecin a poestit că bărbatul făcuse un adevărat cult pentru soţia sa. "În dormitor unde ţinea toate alea pentru coafor făcuse ca un altar", a mărturisit vecinul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel