Legendarul Pele, internat în spital. "Nu voi juca sâmbătă"

Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

Pele, legendarul fotbalist al Braziliei, a fost internat într-un spital din ţara natală. 

Pelé a fost internat marţi seara într-un spital din Sao Paolo, Brazilia, conform The Guardian. „Să ştiţi că nu joc duminica viitoare!”, a scris fostul fotbalist pe Twitter.

„Dragilor, nu am leşinat şi stau foarte bine cu sănătatea. Sunt la spital pentru testele de rutină, pe care nu reuşisem să le fac înainte, din cauza pandemiei. Să ştiţi că nu joc duminica viitoare!”, a scris fostul fotbalist, în vârstă de 80 de ani, pe Twitter.

Legenda vie a jucat 92 de meciuri internaţionale cu naţionala Braziliei şi a câştigat trei titluri la Cupa Mondială. Pelé a avut deja câteva operaţii la şold, printre alte probleme de sănătate ce vizau coloana şi genunchii.

Anul trecut, fiul său, Edinho spunea, într-un interviu, că tatăl său ar fi deprimat din cauză că nu se poate deplasa singur în afara casei, scrie Mediafax.

Pele, mesaj pentru Cristiano Ronaldo după revenirea la United 

”Nu există un sentiment mai frumos decât atunci când cucerești lumea și revii acasă. Cristiano, întotdeauna să fii fericit”, i-a scris Pele pe Instagram lui CR7. Starul lusitan i-a răspuns prompt brazilianului: ”Întotdeauna este foarte bine să te întorci la casa unde ai fost fericit. Îți mulțumesc mult pentru sprijinul tău, Pele”, a replicat Ronaldo, conform Digisport.ro.

Ultimul tricou purtat de Pele pentru Brazilia, vândut la licitaţie 

Un tricou purtat de brazilianul Pele la ultimul său meci la națională a fost vândut cu 30.000 de euro, în cadrul unei licitații de obiecte sportive, organizată la Torino, conform Agerpres.

Tricoul cu numărul 10 a fost purtat într-un meci amical cu Iugoslavia, desfășurat în iulie 1971, pe stadionul Maracana, din Rio de Janeiro. Tricoul a fost vedeta licitației organizate în Italia de casa Bolaffi.

Un tricou galben purtat de ciclistul italian Fausto Copii, la Turul Franței din 1952, a fost vândut cu 25.000 de euro. Copii a câștigat în acel an pentru a doua și ultima dată „Le Tour”.

Un tricou rar, de culoare bleu, al lui Juventus, purtat de Luciano Spinosi, în finala Cupei Orașelor Târguri din 1971 (devenită UEFA Europa League), a fost adjudecat pentru 10.000 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel