Ipoteză șoc: Unde a dispărut Codruț Marta

Un articol din Cațavencii aduce în actualitate modul în care a dispărut  Codruț Marta, fostul șef de cabinet al lui Sorin Blejnar.

Potrivit sursei citate  ar fi vorba despre  dizolvarea totală a lui Marta în acid azotic. Această ipoteză ar fi luată în calcul în acest moment de anchetatori.  După dispariția lui pe 21 mai 2012, Marta n-ar fi fost niciodată în Bulgaria, așa cum susținea un SMS primit de soția sa  și trimis, chipurile, de la Stara Zagora. Telefonul de pe care s-a făcut înscenarea a fost localizat în Monaco, loc de care  Elan Schwarzenberg nu este străin.

Fostul șef de cabinet al lui Blejnar ar fi fost invitat la reședința de la Izvorani a lui Elan, de unde i s-a pierdut urma.

Marta, frații Schwarzenberg și Blejnar sunt urmăriți penal în dosarul "Motorina" pentru spălare de bani și prejudicii care depășesc 15 milioane de euro.

Căutat de luni bune pentru a fi adus la DNA,  Elan Schwarzenberg a apărut săptămâna trecută în delegația președintelui Traian Băsescu care efectua o vizită în Israel. Acesta dorea o întrevedere cu Băsescu, fără a da mai multe informații.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel