EXCLUSIV  Ioana Constantin, glumă tare despre demisia lui Nicuşor Dan: Poate aşa nu i-o mai rupe nimeni

Nicușor Dan
Nicușor Dan

Ioana Constantin (PMP) a venit cu o soluţie pentru ca atunci când Nicuşor Dan mai vrea să îşi înainteze demisia, să nu i-o mai rupă nimeni.

„Ştirea pe care ne-aţi dat-o data trecută, cu domnul Nicuşor Dan care demisionează la două zile a devenit virală. S-a şi confirmat din surse adiacente, totuşi e o întrebare adiacentă: cine îi rupe demisia lui Nicuşor Dan? Că îţi dai demisia şi pleci; dânsul se pare că o înmânează domnului Orban sau cui?”, a spus Bogdan Chirieac în cadrul emisiunii la care a fost invitată Ioana Constantin, membru PMP.

„Nu ştiu cine i-o rupe, dar ar putea s-o scrie la calculator şi să o trimită direct, poate aşa nu mai are cine să i-o rupă... Vedeţi, e foarte interesant la domnul Nicuşor Dan: demisionezi din funcţia de preşedinte de partid, vrei să demisionezi din funcţia de primar. Mai demisionează oamenii, mai pleci din diverse locuri, sigur că da, e normal. Dar la domnia sa e foarte interesant că nu face faţă să managerieze ceva de la un nivel foarte înalt. Asta ar trebui să ne pună o problemă dacă vreodată îl mai întâlnim pe vreun buletin de vot. Omul pur şi simplu nu face faţă unei situaţii în care trebuie să gestioneze pur şi simplu oameni, resurse şi are o anumită presiune. În acel moment nu mai face faţă şi vrea să plece. E demonstrat, e a nu ştiu câta oară când se întâmplă”, a răspuns Ioana Constantin.

Citeşte şi: Nicuşor Dan, aproape să îşi dea demisia? Ioana Constantin: Era cam supărat

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel