Gușă: Băsescu e haotic, dar joacă. Ponta, scenetă tip "Dragă, Stolo"

223478_basescu_ponta_agerpres_resize_08560100
223478_basescu_ponta_agerpres_resize_08560100

Cozmin Gușă a prezentat, din persectiva sa, ce se întâmplă pe scena politică românească în care cei doi mari jucători sunt președintele Traian Băsescu și premierul Victor Ponta. 

Analistul Cozmin Gușă a spus, în cadrul unei emisiuni televizate, citate de RTV, că "Băsescu are un proiect de carieră personală. Este un om aflat la finalul mandatului care vrea să se asigure că nu va avea defecţiuni post-mandat. Ce frapează la Băsescu? E pe teren, este jucător se mişcă foarte mult, dar nu ştie nici ce joc joacă, nu ştie nici care sunt coechipierii. E haotic, dar joacă. Este curajos, ceea ce nu i-a lipsit niciodată lui Băsescu".

Cât despre premier, Gușă susține că  ar încerca să-i tragă preșul de sub picioare colegului de Uniune, fapt dezmințit de mai multe ori de prim-ministru. "Dacă mergem la Ponta, aici e evident că una vrea să spună - respectiv că ar face reformă, alta face - în sensul că doar vrea să se menţină la putere, alta gândeşte - cum ar face să ajungă preşedinte în 2014, trăgându-i preşul de sub picioare lui Antonescu, fără ca acesta să îşi dea seama, eventual într-o nouă scenetă gen «Dragă, Stolo»", a spus Gușă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel