Generalul Eugen Bădălan a spus cum a ajuns Steaua la Gigi Becali. "Când am văzut că nimeni nu i se opunea, eu am demisionat din CA"

Sursa foto Agerpres
Sursa foto Agerpres

Generalul Eugen Bădălan, care a făcut parte din Consiliul de Administraţie al clubului Steaua Bucureşti în 2003, a spus cum a ajuns clubul la Gigi Becali. Acesta denunţă "o manevră ilegală" şi spune că a demisionat când a văzut că nimeni nu se opunea lui Becali. 

"E o istorie. În momentul în care Steaua nu a mai putut fi echipa departamentală a preluat-o un board, cu finanţarea lui Viorel Păunescu şi eu împreună cu ceilalţi doi ofiţeri am fost nominalizaţi de Ministrul Apărării să facem parte din acest Consiliu de Administraţie.

Între timp lucrurile s-au amestecat. Becali a început să facă tot felul de manevre pentru a-şi însuşi echipa şi în acel moment când am sesizat că el face matrapazlâcuri pentru a-şi însuşi echipa şi nimeni nu i se opunea eu am demisionat din Consiliul de Administraţie nefiind de acord cu această mişcare.

În primul rând, a consumat nişte bani, spune el care nu erau în contabilitatea clubului, după care sub această chestie că a cheltuit bani a obţinut de la Viorel Păunescu o hârtie prin care i se cedau jucătorii. Chestie absolut ilegală. După care s-a încercat înfiinţarea uneri firme non profit, a unei organizaţii non profit care prin diverse metode şi mijloace să obţină bani pentru finanţarea echipei", a spus Eugen Bădălan pentru orangesport.ro.

"Timp de un an, la FRF au figurat două echipe Steaua, cea legală şi a lui Becali"

"Echipa avea nevoie de o finanţare şi toată lumea ajunsese la concluzia că finanţarea prin Gigi Becali şi prin Viorel Păunescu nu este profitabilă echipei. În momentul ăla, Gigi Becali, cu faimosul lui grup de veri, a făcut o mişcare, o adunare generală nestătutară în care a hotărât ca înfiinţează o firmă şi Steaua devine propietatea acelei firme. Culmea ştiţi care este? El a fost ajutat de Federaţia Română de Fotbal. Nu ştiu dacă ştiţi, dar timp de un an de zile la Federaţia Română de Fotbal au figurat două echipe Steaua, Steaua cea legală şi Steaua lui Becali", a mai spus Eugen Bădălan.

Viorel Păunescu, declaraţii în războiul CSA Steaua - FCSB 

"(n.r. - FCSB e Steaua sau e FCSB?) E FCSB. Steaua Bucureşti, care a câştigat Cupa Campionilor Europeni, e Steaua Bucureşti. Nu poate nimeni să-i ia dreptul Stelei... Steaua nu se poate muta de la un club la altul prin...

MApN a câştigat cu echipa Steaua Bucureşti (n.r. - Cupa Campionilor Europeni). FCSB e o treabă aparte", a declarat Viorel Păunescu pentru Orangesport.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel