Fiica lui Michael Jackson, declarații care i-a uimit pe fani: ”Nu am avut relații doar cu femei și bărbați”

Foto: Facebook / paris jackson
Foto: Facebook / paris jackson

Vedeta internațională Paris Jackson a făcut noi dezvăluiri din viața sa. 

Paris Jackson fiica megastarului Michael Jackson, şochează din nou, scrie romaniatv.net. Vedeta a vorbit despre viața sa intimă și despre relațiile sexuale pe care le-a întreținut. 

”Niciodată nu am crezut că o să mă aleg cu un tip. Credeam că o să ajung să mă mărit cu vreo tipă. M-am întâlnit mai mult cu fete, decât cu băieți. Publicul nu știe decât de cele trei relații de durată pe care le-am avut cu bărbați.

Dar nu știe nimic despre cele mai multe dintre relațiile pe care le-am avut. O spun pentru că nu m-aș considera bisexuală, fiindcă nu am avut relații doar cu femei și bărbați. Am avut relații și cu un bărbat cu vagin.

Dacă nu vorbesc despre asta sau dacă nu o transpun în muzică, îmi va ruina complet viața și mă va copleși, voi fi sclava acestui tip de durere și chin, iar eu nu vreau asta”, a declarat Paris Jackson pe pagina sa de Facebook.

Cea de-a doua fiică a lui Michael Jackson

Paris Jackson este cel de-al doilea copil al regretatului cântăreț Michael Jackson, însă este și unica fiică a artistului. Tânăra, acum în vârstă de 23 de ani, a cochetat cu mai multe meserii.

Aceasta s-a lăsat muzică și s-a apucat intens de cariera actoricească, iar acum face parte din echipa de actori pentru nousa seria care se filmează a îndrăgitului serial „American Horror Stories”.

CITEȘTE ȘI: Rona Hartner și Herve Camilleri au divorțat oficial

După trei ani de căsnicie, Rona Hartner a divorțat oficial, scrie romaniatv.net. Actele au fost semnate oficial la notar pe data de 17 septembrie, într-un moment plin de emoție. 

„Am semnat, în sfârșit, actele de divorț. Herve nu mai voia să semneze. În ziua semnăturii, pe 17 septembrie, a zis că, de fapt, nu a vrut niciodată să divorțeze. Am rămas eu aceea care voia să divorțeze. Asta este, cred că am făcut bine chestia asta. Noi doi am fost foarte fericiți, nu a fost cinema, însă când a fost rău a fost atât de rău, încât a depășit tot ce se putea. Când trebuia să semnăm, el nu a mai vrut. Ne-am prins toți la final. Până la urmă a semnat cu lacrimi în ochi, apoi mi-a dat un buchet de flori și o scrisoare de dragoste”, a declarat Rona Hartner, la emisiunea “Exclusiv VIP”, difuzată de Prima TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel