Elan Schwartzenberg, apariţie surpriză în delegația lui Băsescu în Israel

elan
elan

Dispărut de aproape un an din România, omul de afaceri, Elan  Schwartzenberg, a apărut în preajma  delegației lui Traian Băsescu în timpul vizitei din Israel. Implicat într-un scandal financiar, Elan Schwartzenberg a fost citat în ultima vreme de mai multe ori la DNA, fără ca acesta să se prezinte. De asemenea, de dispariția fostului șef de cabinet al lui Sorin Blejnar, respectiv Codruț Marta, nu ar fi străin Elan Schwartzenberg.

 Potrivit gandul.info,  omul de afaceri Elan Schwartzenberg a venit să se întâlnească cu Băsescu, iniţial la mormântul lui Theodor Herzl din Cimitirul Eroilor unde trebuia să se depună o coroană de flori, însă cum programul s-a schimbat în ultimul moment a plecat spre memorialul Yad Vashem a cărui vizită şeful statului o are în program.  Schwartzenberg a refuzat să explice motivele prezenţei sale, precizează sursa citată.

 Surse din delegaţie i-au confirmat prezenţa neinclusă în niciun program, susţinând că nu ar fi reuşit să se întâlnească cu preşedintele, care însă a întârziat câteva minute la Yad Vashem.

Omul de afaceri Elan Schwartzenberg, implicat într-un scandal financiar de proporţii, a fost chemat de mai multe ori la audieri la DNA, dar nu s-a prezentat.

Potrivit unor sure judiciare, anchetatorii au demarat o activitate în colaborare cu poliţiile din mai multe state europene pentru a trimite aceste citaţii şi în străinătate. Dacă Elan Schwartzenberg nu se va prezenta la audieri, el va fi adus cu mandat şi riscă chiar emiterea pe numelui său a unui mandat de reţinere.

 Omul de afaceri Elan Schwartzenberg este cercetat într-un dosar privind preluarea companiei Realitatea Media. În acest dosar mai sunt cercetate şi alte persoane, atât din conducerea Realitatea Media, cât şi din conducerea firmei care a preluat această companie.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel