Black Friday 2018. ECCO dă startul reducerilor

ECCO dă startul reducerilor de Black Friday pe 16 noiembrie.

BLACK FRIDAY 2018. Brandul danez de încălţăminte şi accesorii din piele ECCO organizează pentru cel de al şaselea an consecutiv "Black Friday" în România.

BLACK FRIDAY 2018. Cu un portofoliu larg de produse şi o istorie atractivă de reduceri "negre", ECCO dă startul campaniei promoţionale vineri, 16 noiembrie 2018.

BLACK FRIDAY 2018. Oferta va fi valabilă în toate cele 20 de magazine ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.

BLACK FRIDAY 2018. De la ghetele robuste pentru bărbaţii pasionaţi de aventurile în aer liber la pantofii eleganţi pentru femeile atrase de modă, ECCO vă propune o gamă variată de încălţăminte realizată din piele premium cu ajutorul unor tehnologii de ultimă generaţie, pentru a-i îmbunătăţi şi perfecţiona performanţele.

BLACK FRIDAY 2018. În prezent, produsele ECCO se vând în 87 de ţări, în peste 3.300 de magazine ECCO şi shop-in-shops, şi peste 14.000 de alte puncte de vânzare la nivel mondial.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel