DCNews Lifestyle Sucul de ceapă, leacul care nu dă greş niciodată

Sucul de ceapă, leacul care nu dă greş niciodată

Ingrediente

3 cepe

2 căței de usturoi

Sucul unei lămâi

1 lingură miere (25 g) (opțional)

Mod de preparare

 

Decojiţi ceapa şi tăiaţi-o în mai multe bucăţi, apoi puneţi-le în blender. Adăugaţi zeama de lămâie și cei doi căței de usturoi. După obținerea unei paste groase, stoarceţi-o bine şi strângeţi sucul într-un pahar.  Dacă observați că este prea gros, adăugați câteva linguri de apă și amestecați din nou.

După obținerea remediului, păstrați-l într-un borcan de sticlă timp de 24 de ore. În cele din urmă, opțional, îl puteți îndulci cu o lingură de miere. 

Modul de consum

 

La primele semne de probleme respiratorii, luați o lingură din acest remediu la fiecare patru ore. După ce observați o îmbunătățire, luați două linguri pe zi.

Preventiv, puteţi consuma o lingură pe zi. 

Știri similare din categoria Lifestyle Vezi toate articolele