DCNews Lifestyle De ce să pui fructele și legumele congelate în apă sărată. Cel mai bun truc în bucătărie

De ce să pui fructele și legumele congelate în apă sărată. Cel mai bun truc în bucătărie

Sursa foto: Pixabay

Pătrunjelul, mărarul, menta se păstrează proaspete timp de câteva zile dacă se ţin într-un vas închis ermetic şi absolut uscat. Verdeața trebuie să fie, de asemenea, uscată. 

Fructele şi legumele se dezgheaţă ţinându-le în apă rece. După câteva ore, această apă se varsă şi se toarnă alta uşor sărată. 

Ciupercile curăţate se pun într-o cratiţă cu apă rece puţin sărată, după ce se curăță. În apă se adaugă şi puţin oţet.

Zarzavatul veşted se poate împrospăta dacă se pune pentru o oră în apă rece în care s-a adăugat o lingură de oţet.

Vezi și: OUĂLE trebuie fierte în APĂ SĂRATĂ. Motivul este foarte simplu!

Știri similare din categoria Lifestyle Vezi toate articolele