DCNews Lifestyle De ce să dai carnea de pui prin făină, înainte de gătire. Trucul este genial!

De ce să dai carnea de pui prin făină, înainte de gătire. Trucul este genial!

Spală bine carnea şi apoi usuc-o cu ajutorul unor prosoape de hârtie. Unge carnea cu ulei vegetal şi tapeteaza-o cu făină. Astfel, friptura se va rumeni mai frumos, potrivit retete.acasa.ro.

Vinul alb este foarte potrivit pentru fripturile de pui făcute la cuptor. Carnea se stropeşte după ce a fost aşezată în tavă, pentru o aromă deosebită. Nu prepara friptura imediat după ce ai scos carnea din frigider. Lasă carnea la temperatura camerei minimum o oră.

Dacă doreşti un curcan la cuptor, este recomandat să-l scoţi din frigider cu 2 - 2,5 ore înainte. Dacă pregăteşti carnea pe grill, ai nevoie de 2 pulverizatoare: unul cu apă - pentru a stinge focul, altul cu oţet aromat - pentru aromă şi o crustă crocantă.

Vezi și: De ce să freci carnea cu lămâie, înainte de-a o găti. Trucul genial

Știri similare din categoria Lifestyle Vezi toate articolele