DCNews Lifestyle Biscuiţi cu ghimbir. Desertul perfect pentru Crăciun

Biscuiţi cu ghimbir. Desertul perfect pentru Crăciun

Ingrediente

4 căni de făină

1 lingură de praf de copt

2 lingurițe de ghimbir măcinat

2 lingurițe scorțișoară măcinată

1 cană de unt

1 cană zahăr brun

1 ou 

1/2 cană miere

Mod de preparare

Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să adăugați într-un bol mare făină, ghimbir, drojdie, scorțișoară. Într-un alt bol, batem untul cu zahărul. Când s-au topit, se adaugă mierea și oul.

Amestecaţi compoziţia obţinută cu făina, ghimbirul şi scorţişoara. Dacă amestecul nu este suficient de compact, puteţi să mai adăugaţi făină. Puneţi aluatul obţinut într-un recipient de plastic etanş. Se ţine într-un loc răcoros timp de două ore. 

După cele două ore, se întinde aluatul şi dăm biscuiţilor forma preferată. Se pun într-o tavă cu hărtie de copt şi se coc la 180 de grade, timp de 20 de minute. 

Știri similare din categoria Lifestyle Vezi toate articolele