Alegerile prezidențiale 2014 au stârnit furia unei mirese

Primul tur al alegerilor prezidențiale a stârnit furia unei mirese dintr-o comună din județul Brăila.

O tânără din județul Brăila, care s-a căsătorit sâmbătă, este foc și pară, după ce alegerile electorale i-a stricat petrecerea. Felicitările, masa și dansul organizate cu această ocazie la Căminul Cultural din localitate, s-au scurtat, întrucât tot aici s-a amenajat secția de votare pentru scrutinul de duminică. 

"Noi am facut rezervarea acum 3 luni si nu a fost nicio problema, nici nu stiam de votare si acum deodata hop cu votarea. Ne-a spus la ora 4 sa inchidem, dar noi nu putem sa inchidem la ora 4, de obicei se tine pana la 6", a spus mireasa, scrie stirileprotv.ro.

"Am cerut aprobarea de la domnul primar si ne-a dat voie sa ne distram si noi aici pana la maxim ora 4, 4 si jumatate. Atunci trebuie sa iesim afara obligatoriu", a declarat și fratele miresei.

Nici nuntașii nu au fost mulțumiți că, alături de locul în care ei trebuiau să se distreze până în zori, se distrau, membrii secției de votare amenajau urnele și se pregăteau pentru o zi lungă.

În final, petrecerea a continuat acasă al miri, unde a fost instalat au continuat nunta acasa, unde si-au instalat un cort pentru invitati.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel