Iulia și Mihai Albu se pare că au decis să divorțeze

Iulia Albu și designerul de pantofi, Mihai Albu, se pare că au decis să divorțeze. Discuțiile despre finalul mariajului celor doi ar fi destul de avansat, potrivit protvmagazin.ro. Iulia și Mihai Albu au impreună o fetiță de 3 ani, pe nume Mikaela.

[caption id="attachment_287062" align="alignleft" width="310"] Foto: expresspress.ro[/caption] Potrivit unor sure,  Iulia încearcă din răsputeri să salveze aparenţele, calea aleasă de cei doi fiind aceea a semnării unui act notarial.

Iulia Albu nu a negat că ea și soțul ei Mihai au din când probleme în căsnicie. Fashion-editorul mărturisea în urmă cu doar două săptămâni că acestea sunt lucruri normale într-un cuplu şi că în familia lor situaţia nu este una difertă. "Da, avem probleme, ne certăm, ne împăcăm. Suntem ca orice cuplu normal. De trei ori pe an suntem în pragul divorțului. Ne împăcăm de zeci de ori", a recunoscut Iulia, scrie libertatea.ro.

Iulia Albu s-a afișat în ultimul timp, atât pe stradă, dar și la evenimentele mondene cu o găină pe post de animal de companie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel