Valentin Ceaușescu s-a pensionat. Vezi ce pensie va avea

valentin
valentin

Valentin Ceaușescu, fiul cel mare al cuplului Nicolae și Elena Ceaușescu, s-a pensionat în luna aprilie, după circa 40 de ani de activitate la Institutul de Fizică de la Măgurele. Doctor în fizică, Valentin Ceaușescu va primi o pensie de circa 2.600 de lei, scrie Wowbiz.

Cercetător senior de gradul 2 la Institutul de Fizică și Inginerie Nucleară Horia Hulubei de pe platforma Măgurele, unde încasa un salariu de aproape 1.000 de euro, Valentin Ceaușescu a preferat să mai lucreze un an după vârsta pensionarii, retragându-se la sfârșitul lunii aprilie.

Valentin a lucrat pe platforma de la Măgurele înca din 1970, după ce a absolvit Imperial College din Londra, astfel că vechimea sa în munca este de 43 de ani.

Valentin Ceaușescu este căsătorit cu Roxana, aceștia avțnd o fiică, pe Alexandra,  de 17 ani, care urmează să dea bacalaureatul anul viitor.

Mitică Avram, consilierul de presă al lui Nicolae Ceaușescu a declarat la România TV că este păcat că Valentin s-a pensionat, acesta putând să aducă o contribuție la construirea laserului de la Măgurele. Despre pensia de 2.600 de lei  pe care Valentin urmează să o primească, Avram a declarat că aceasta nu este nici pe departe onorabilă. Este o pensie mică, a mai declarat aceasta.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel