Urna cu cenușa lui Sergiu Nicolaescu, păstrată în casă

Iolanda Nicolaescu, sora lui Sergiu Nicolaescu, este decepționată de faptul că nu s-au făcut suficiente demersuri ca regizorul să primească ceea ce ar fi meritat, în opinia sa, post-mortem, precizând că urna cu cenușa fratelui său se află, încă, în casa soției sale, Dana.

Sora lui Sergiu Nicolaescu, Iolanda Nicolaescu, a explicat, vineri, pentru România TV, că cenușa regizorului, decedat la începutul acestui an, este păstrată în casă, deoarece nu s-au finalizat încă acele monumente în onoarea maestrului şi numai Dana Nicolaescu, soţia acestuia, va decide ce se va întâmpla cu ea.

Iolanda Nicolaescu a mai spus că poate nu mai are nici ea foarte mult timp ca să vadă ceea ce și-ar dori să vadă pentru cinstirea fratelui său.

Referitor la aceste reproșuri, regizorul Ioan Cărmăzan, a explicat, vineri seară, la România TV, că "pe 3 iulie, la șase luni de la decesul maestrului, se va ridica o troiță în memoria lui Sergiu Nicolaescu la intrarea în Studioul Buftea. Există aprobările Primăriei, troița este făcută, absolut totul este aranjat. În plus, se lucrează și am obținut aprobarea de la Primăria Capitalei pentru a încerca să punem un bust într-unul din parcurile centrale, probabil Herăstrău, Cișmigiu sau eventual Parcul Izvor. Am primit sprijinul Primăriei. Vă asigur că nu a uitat nimeni de Sergiu Nicolaescu și vom face toate demersurile pentru a-i cinsti memoria", a mai precizat Ioan Cărmăzan.

Potrivit sursei citate, Iolanda Nicolaescu a precizat că Dana Nicolaescu (35 de ani), cea de-a treia soţie a lui Sergiu Nicolaescu, a vizitat, săptămâna trecută oraşul Târgu Jiu, oprindu-se pe Aleea Celebrităţilor din localitate, unde soţul său are o stea, dar şi la cavoul familiei Nicolaescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel