Un nou scandal în Justiție. CSM a cerut verificarea repartizării dosarelor

dosar
dosar

Consiliul Superior al Magistraturii a cerut verificarea modului de repartizare a dosarelor la judecători. Informaţia a fost confirmată, marți,  de preşedintele CSM, Oana Schmidt-Hăineală.  Decizia vine în urma scandalului de săptămâna trecută în care două judecătoare au fost arestate sub acuzaţiile de trafic de influenţă şi luare de mită.

Un nou scandal este pe cale să izbucnească în Justiția română.CSM a decis să verifice modul în care se efectuează repartizarea dosarelor la instanțe, după ce judecătoarele Antonela Costache şi Viorica Dinu de la Tribunalul Bucureşti au fost acuzate de luare de mită şi trafic de influenţă.  Potrivit unor interceptări făcute de procurori, cele două au încercat să intervină penmtru eliberarea omului de afaceri Nelu Iordache din arest.

 De asemenea, în urma unei interceptări, DNA   surprinde discuţia dintre un grefier de la Tribunalul Bucureşti şi o altă judecătoare. Din discuţii reiese modul în care se intervenea pentru a se soluţiona favorabil anumite dosare penale.

 „Grefierul a promis şi că va intermedia o întâlnire între avocatul Răducan Ilieana Alina și  judecătorul Costache Antonela  Anemary, urmând ca cele două să discute în liftul Tribunalului Bucureşti, într-un interval de timp în care acesta se va bloca între etaje: „Şi, dacă vrei să te vezi cu ea, i-a zis că, cică, s-ar bloca cu liftu’ până sus, la… aşa... Să bage avocata... ”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel