PNL cere demisia politicianului "Băgaţi-aş p*** în mă-ta"

Senatorul liberal, Mario Ovidiu Oprea, cere demisia liderului PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, pentru limbajul suburban pe care l-a avut cu un român aflat în Marea Britanie.

"Sunt momente în care cred că politica românească va renaşte doar în urma unui "cutremur" care să "înghită" tot ceea ce este nociv şi nefolositor, pentru că există indivizi de joasă speţă precum deputatul Claudiu Manda şi partide ca PSD care nu se vor face bine niciodată! Simt o mare lehamite faţă de dialogul obscen pe care preşedintele PSD Dolj îl găseşte adecvat când se raportează la cetăţenii care, din nefericire, l-au trimis în Parlament. Din acest moment, consider că prezenţa sa în această instituţie este un abuz, este ca şi când ai mâzgăli o şcoală cu untură", scrie senatorul PNL.

"Limbajul suburban folosit de Claudiu Manda, care niciodată nu va fi domn, este o dovadă de aroganţă, o dovadă de incultură, de tupeu şi accentuează absenţa respectului pe care un politruc ca Manda cu greu îl poate simula când este provocat la o discuţie peste inteligenţa sa. Înjurăturile folosite de acest deputat ar trebui să fie suficiente pentru ca PSD să-i dea "block" acestui personaj de toată jena care este priceput doar la politica practicată pe centură, unde peştii îşi "cumințesc" "fetele" folosind aceleaşi verbe vulgare.

[citeste si]

Pentru că în mod cert nu-şi mai poate lua cuvintele înapoi, sper ca Manda să demisioneze din orice funcţie politică pe care o parazitează şi atât. PSD și Claudiu Manda sunt datori să-şi ceară scuze publice faţă de toate mamele din România, a căror calitate a fost profund dezonorată. Claudiu Manda, o mamă se chinuie nouă luni şi apoi o viaţă pentru buna creştere şi fericirea unor copii ca tine!

Referitor la acel dialog, marele încoronat al PSD n-a reuşit să se coboare la niciun nivel, ci doar să valoreze infinit mai puţin decât butonii săi de la cămaşă", conchide Mario Ovidiu Oprea în solicitare pentru demisia deputatului PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel