Miron Cozma s-a căsătorit cu Marinela Niţu. Luceafărul Huilei a adus la cununie o fotografie a părinţilor

Fostul lider al minerilor Miron Cozma s-a însurat, sâmbătă, cu Marinela Niţu, cu care a avut o relaţie încă din 1998, timp de câţiva ani, ceremonia având loc la Braşov, într-un cadru restrâns.

Sursa foto: www.click.ro

Ceremonia a fost oficiată la Biserica "Sfânta Treime" din Scheii Braşovului, în prezenţa unor rude apropiate, transmite Mediafax. Preotul Aurelian Reit, care a oficiat căsătoria, spune că a fost impresionat de faptul că pe toată durata ceremoniei cei doi miri au ţinut în mână o fotografie cu părinţii lui Miron Cozma, care sunt decedaţi.

„A fost o cununie frumoasă, simplă. Au avut câţiva invitaţi. Noi am văzut-o ca pe o cununie obişnuită, nu ca una de vedete. Lucrul care m-a impresionat foarte mult a fost că amândoi erau foarte emoţionaţi şi pe tot parcursul ceremoniei au ţinut în mână o fotografie cu părinţii lui, care au decedat. Asta mi s-a părut foarte frumos şi sensibil. Ea a şi plâns. Avea o rochie albă, frumoasă“, a spus preotul paroh Aurelian Reit.

Miron Cozma şi cântareaţa Marinela Niţu s-au cunoscut în 1998

În februarie 2001, fostul lider al minerilor declara, într-un interviu acordat PRO TV, că Marinela Niţu este femeia pe care orice bărbat ar vrea să o aibă ca soţie şi că, de cînd a cunoscut-o, în 1998, a rămas pentru el cea mai mare dragoste.

Miron Cozma spunea că Marinela Niţu este singurul om care l-a văzut cum era de fapt, deşi mulţi l-au cunoscut altfel. „A descoperit în mine lucruri despre care nu ştiam că existau. I-am scris 78 de poezii. Ea le spune comoara ei. Mi-am descoperit o genă poetică pe care nu ştiam că o am“, afirma Cozma.

În mai 2009 însă, Miron Cozma s-a căsătorit cu avocata Monica Ionescu, care l-a reprezentat în procesul mineriadelor.

După un an şi câteva luni, cei doi au divorţat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel