Mazăre îi răspunde lui Hamza: "A vrut să mă omoare"

Radu Mazăre a reacționat după acuzele aduse de fotbalistul Petrolului, Youness Hamza, care susține că a fost bătut, pe o plajă din Mamaia, de gărzile de corp ale primarului. Edilul Constanței susține că îl va da în judecată pe Hamza, pentru tentativă de omor.

[caption id="attachment_353735" align="alignleft" width="310"] foto: starclub.ro[/caption]

"Un băiat, care ulterior am aflat că ar fi fotbalist, se plimba cu skijetul total aiurea şi a intrat în mine, după care a început să mă înjure. După aceea a continuat să mă insulte şi să încerce să mă calce cu acel skijet. Eu mă plimbam liniştit cu zmeul şi a venit acest descreierat să dea peste mine!

Cum vă imaginaţi că aş fi putut să-l lovesc eu, cu un zmeu, pe el, care avea cai putere sub el?! Aştept să vină avocata şi voi face plângere împotriva acestui Hamza şi îl voi da în judecată pentru tentativă de omor. Am 30 de martori, printre care salvamarii.

Am aflat, ulterior, că mai devreme, neştiind să se plimbe cu acest skijet, era să lovească un copil. E exact ca şi cum tu ai fi cu bicicleta, eu te lovesc cu maşina şi după aceea tot eu mă plâng", a explicat Radu Mazăre, pentru gsp.ro.

Nu știe despre bodyguarzi

Primarul Constanței susţine că nu ştie dacă Hamza a fost agresat de bodyguarzii săi: "Domnule, eu nu sunt un tip agresiv. Eu ascultam muzică, mă plimbam liniştit pe mare cu acel zmeu. După acest incident eu am continuat să mă plimb cu zmeul, nu ştiu dacă a fost bătut sau ce a făcut el ulterior. Este chiar tupeist acest băiat şi n-ar fi rău să plece din ţară. Nu poţi să vii într-o ţară străină şi să faci ce vrei tu, să dai peste oameni, că nu ştii să stăpâneşti un skijet!

Mă gândesc să interzic accesul la skijet, pentru că acest băiat e un pericol şi aţi văzut accidentele tragice înregistrate de-a lungul timpului". Vezi și: Un fotbalist din Liga 1 acuză că a fost bătut de oamenii lui Mazăre

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel