Jigniri în direct. Ștefănescu, către Luhan: Sunteți praf și pulbere

stefanescu vs luhan
stefanescu vs luhan

Secretarul Consiliului Național al PSD, Codrin Ștefănescu, a purtat un schimb de replici dure cu eurodeputatul PDL, Petru Luhan, sâmbătă, în direct, la Rtv. După ce democrat-liberalul i-a spus că "a deraiat," dl. Ștefănescu i-a cerut acestuia să "tacă naibii din gură" avertizându-l că "iau foc cu tine în emisiune."

Codrin Ştefănescu: Vorbeşte domne despre Dolj, despre Blaga, despre Berceanu despre declaratiile lui Vişan, despre Dolj, despre corupţie, pe fond este despre cât au furat ai tăi.

Petru Luhan: Să respectăm separaţia puterilor în stat . Aţi deraiat, sunteţi pe altă linie. Aţi deraiat. Am luat chiar şi o diplomă de onoare în ceea ce priveşte scelorza multiplă, pentru că am fost primul care a iniţiat o declaraţie scrisă în acest sens.

Codrin Ştefănescu: Nici măcar nu ştiți ce cărti a scris Eminescu. Sunteţi praf şi pulbere, îi toacă gura ca o morişca că aşa se obisnuieşte la PDL, taca taca taca taca.... Domnule, dar mai taci naibii din gură! Daca nu te potoleşti, pe cuvânt ca iau foc cu tine în emisiune! M-am săturat de glasul tau.

Istoricul Mircea Dogaru, prezent în platou alături de cei doi oameni politici, a concluzionat sugestiv: "Circul a început dar pâinea când ne-o dați?"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel