Ioan Avram Mureşan a leşinat în arest

Fostul ministru al Agriculturii, Ioan Avram Mureşan, a leşinat, luni, în camera în care stau arestaţii înainte de a intra în sala de judecată de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Se pare că acesta suferă de hipoglicemie. Nu este prima dată când lui Mureşan i se face rău. Un episod similar a mai avut loc în 16 aprilie 2010, când trebuiau vizionate materiale audio-video în dosarul "Caltaboşul", scrie rtv.net.

Înainte de a fi dus în sala de şedinţă, la ICCJ, lui Avram Mureşan i s-a făcut rău, astfel că a fost solicitată o ambulanţă, pentru pacientul care este diabetic şi a avut o stare de leşin.

Echipajul a constatat faptul că fostul ministru al Agriculturii avea tensiunea foarte mare, iar glicemia era crescută, pentru că nu şi-a injectat insulina având în vedere că suferă de diabet.

Cadrele medicale i-au dat un tratament, după ce l-au stabilizat pe Mureşan, au declarat surse judiciare, care au adăugat faptul că arestatul nu şi-a injectat insulina, aşa cum ar fi trebuit.

În 18 septembrie 2012, Mureşan a părăsit pentru 24 de ore Penitenciarul Gherla, pentru a participa la funeraliile fiului său, Dan, decedat în Kenya.

Avram Mureşan, a fost condamnat definitiv la şapte ani de închisoare pentru deturnare de fonduri de către judecătorii Secţiei penale a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, potrivit Mediafax.

Într-un alt proces, acesta este judecat complicitate la cumpărare de influenţă, în formă continuată, alături de Decebal Traian Remeş, ministru al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale în perioada aprilie-octombrie 2007, acuzat de trafic de influenţă, potrivit Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

Alături de cei doi este inculpat şi omul de afaceri Gheorghe Ciorbă, pentru cumpărare de influenţă, în formă continuată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel