Horia Brenciu, dezvăluire despre Mihai Bendeac

Irina Constantin / 22 aug 2018 / 11:01 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Horia Brenciu face o remarcă despre Mihai Bendeac. 

Mihai Bendeac s-a alăturat echipei "X Factor" în noul sezon ce va avea premiera duminicã, de la 20:00, la Antena 1, din postura de prezentator, iar jurații au fost cei care au încercat să îl ajute să se relaxeze și să intre în atmosferă.

Deși obișnuit cu scena și camerele de televiziune, Mihai Bendeac a mărturisit că are emoții în rolul de prezentator. Ca urmare, colega sa Delia a avut grijă să îl "verifice" în pauze, să îl îmbrățișeze și să îl destindă cu glume. Odată cu întâlnirea cu primul concurent, actorul a uitat și el de emoții și a avut grijă ca acesta să intre pe scenă cu moralul ridicat, lucru remarcat și de cei patru jurați. "Mihai face totul pentru ca toți concurenții să aibă mai multă încredere în ei", a spus Horia Brenciu.

Cel de-al optulea sezon "X Factor", ce va avea marea premierã duminică, de la 20:00, la Antena 1, se anunță plin de surprize încă de la început. Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei și vor căuta factorul X alături de Delia, Carla's Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel și ei ocazia să decidă alături de jurați cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi povești spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa sunt scoase la iveală în noul sezon "X Factor", în curând, la Antena 1.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22