Fenomen neobișnuit la Moscova în ajunul Zilei victoriei - Video

Sursa Foto: FreePik
Sursa Foto: FreePik

O ninsoare neașteptată pentru această perioadă a anului a a avut loc miercuri la Moscova. 

Capitala s-a acoperit cu o pătură albă, în ajunul Zilei victoriei, cea mai importantă sărbătoare a Rusiei, transmite EFE.

Lapoviţa a fost semnalată încă de marţi în capitala Rusiei, cu 13 milioane de locuitori. Fulgi de zăpadă au căzut în cursul serii, însă miercuri a nins mai abundent. Dacă stratul subţire de zăpadă care s-a depus la primele ore ale dimineţii s-a topit după ce și-a făcut apariția soarele, străzile s-au acoperit din nou cu o pătură albă după-amiază, unde s-a înregistrat un viscol puternic.

Video

Temperaturile au scăzut până la minus 1-2 grade în timpul nopţii şi la primele ore ale dimineţii, o vreme neobişnuită pentru începutul lunii mai în centrul părţii europene a Federației Ruse. Serviciile meteorologice au spus că la Moscova se înregistrează în prezent cele mai scăzute temperaturi de la sfârşitul secolului trecut (1999), îns frigul se va atenua abia în weekend. 

Cu toate acestea, autorităţile arată că vremea rece nu va forţa nicio modificare la tradiţionala paradă militară din Piaţa Roşie, la care va fi prezent joi preşedintele rus Vladimir Putin. Între timp, a nins abundent noaptea trecută în regiunea Leningrad (nord-vest), unde stratul de zăpadă a ajuns până la 30 de centimetri în unele locuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel