Cui i-e frică de Bau-Bau scrie istorie în lumea teatrului pentru copii

bau-bau
bau-bau

Teatrul ŢĂNDĂRICĂ vă invită joi, 6 martie, de la orele 18.00, la prima dintre cele două premiere care vor scrie istorie la nivel naţional în lumea teatrului pentru copii: CUI I-E FRICĂ DE BAU BAU?

Realizate de Ivica Šimić, personalitate marcantă a teatrului pentru copii, cele două spectacole - CUI I-E FRICĂ DE BAU BAU? şi PARAŞUTIŞTII - aduc în atenţia publicului român tehnici noi şi inovatoare de a educa noua generaţie, de a adapta poveștile la contemporan.

CUI I-E FRICĂ DE BAU BAU? se va juca joi, 6 martie, de la orele 18.00 la Sala Lahovari a Teatrului Țăndărică.

Totul este un joc, cu puține cuvinte, cu mișcare, muzică și dans, un spectacol care apelează la puterea de imaginație a copiilor şi care are ca scop să demitizeze unele dintre cele mai comune temeri, să demonstreze că frica este parte integrantă a vieții de zi cu zi, dar că putem scăpa de ea odată ce o cunoaştem. Comunicarea dintre scenă și public este sinceră, directă, ritmul este alert, iar concluzia de final este că Bau-Bau este prietenul de care nu trebuie să ne fie frică.

Scenariu, regie, scenografie, ilustrație muzicală, light design: Ivica Šimić

Păpuşi şi costume: Emilia Furduiu

Coregrafie: Violeta Dincă

Distribuție: Olga Bela, Dan Codreanu, Ana Maria Bălescu, Adrian Alexandru Neculcea

O personalitate carismatică, un vizionar capabil să spargă tiparele clasice ale percepției generale despre teatrul pentru copii, Ivica Šimić - actor şi regizor de origine croată, secretar general ASSITEJ (Asociația Internațională a Teatrelor pentru Copii și Tineret), fondatorul teatrelor Epicentre și Mala Scena din Zagreb din Croația, dar și coordonator a numeroase proiecte culturale internaționale dedicate copiilor și tinerilor, a construit două spectacole ancorate în realitatea contemporană, dedicate atât celor mici cât şi celor mari.

După spectacol, Ivica Šimić este deschis să împărtăşească din experiența lui tuturor celor interesați de artele spectacolului pentru copii și tineret.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile, iar accesul în sală se face doar pe baza unei rezervări făcute în prealabil la tel: 021.315.23.77

Informaţii pe www.teatrultandarica.ro sau www.facebook.com/teatrultandarica

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel