Cine este Liviu Tit Brăiloiu, propus pentru Ministerul pentru Românii de Pretutindeni

Liviu Tit Brăiloiu
Liviu Tit Brăiloiu

Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis miercuri înlocuirea din funcţie a miniştrilor Rovana Plumb, Natalia Intotero şi Tudorel Toader. De asemenea, au fost făcute propuneri de miniștri. 

Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis miercuri înlocuirea din funcţie a miniştrilor Rovana Plumb, Natalia Intotero şi Tudorel Toader.

În locul acestora au fost agreate ca propuneri deputatul Oana Florea la Ministerul Fondurilor Europene, senatorul Liviu Tit Brăiloiu la Ministerul pentru Românii de Pretutindeni şi deputatul Eugen Nicolicea la Ministerul Justiţiei.

Cine este Tit Liviu Brăiloiu

Tit-Liviu Brăiloiu este născut pe 21 iunie 1964 și este în prezent senator, ales în 2016 în județul Constanța pe listele Partidului Social Democrat.

În cadrul activității sale parlamentare, Tit-Liviu Brăiloiu este membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Republica Africa de Sud, Regatul Hașemit al Iordaniei și Republica Austria.

A terminat Liceul Industrial Eforie în anul 1982, iar în 1999 a absolvit Facultatea de Științe Economice, Juridice și Administrative. De asemenea a făcut studii de licență și apoi master la Universitatea din Oradea. A terminat aceste studii în 2005. 

Ce avere deține senatorul PSD

Potrivit declarației de avere din iunie 2018, senatorul deține două terenuri, unul la Mamaia și altul la Eforie Nord, trei apartamente în Eforie Nord, dar și o casă de locuit în Madrid, Spania. 

Premierul Viorica Dăncilă a apreciat că acesta cunoaște problemele românilor din diaspora, prin faptul că a locuit în Spania: ”A stat mult timp în Spania, cunoaște deja problemele celor din diaspora, sunt convinsă că va găsi răspuns la problemele românilor din diaspora". 

Nu în ultimul rând, deține o colecție de ceasuri cu o valoare de peste 300.000 de euro, dar și bijterii în valoare de 80.000 de euro.

Liviu Tit Brăiloiu mai deține și câteva conturi bancare în Lei, Euro și Dolari. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel