Biden face o gafă citind instrucțiunile de pe teleprompter cu voce tare /video

Agerpres
Agerpres

Președintele Biden a părut să facă o gafă verbală în timpul unui discurs la o conferință sindicală la Washington D.C., miercuri.

Biden, care citea de pe un teleprompter, a părut că a incorporat instrucțiuni din scenariu în mijlocul discursului său, rezultând o linie de aplauze neplăcută, scrie Sky News.

Momentul a venit în timpul unei secțiuni a discursului sale, care părea să fie luată direct dintr-un discurs de campanie electorală.

"Văd o Americă în care apărăm democrația, nu o diminuăm. Văd o Americă în care protejăm libertățile, nu le luăm. Văd o economie care crește mult dinspre bază, unde cei bogați plătesc partea lor corectă, astfel încât să putem avea îngrijire a copilului, concediu plătit și atât de mult mai mult, și încă să redugem deficitul bugetar federal și să creștem oamenii economici. „Închipuiți-vă ce putem face mai departe. Încă patru ani, pauză”, a spus el, înainte de a râde.

Biden a participat la conferința de miercuri pentru a primi un sprijin din partea Uniunilor Nord-Americane ale Meseriilor de Construcții (NABTU).

De-a lungul discursului său, Biden a criticat fostul președinte Donald Trump ca fiind anti-sindical și un apărător al celor ultra-bogați. El a continuat să contrasteze politicile economice ale sa și ale lui Trump ca fiind "planul Scranton" și "planul Mar-a-Lago", referindu-se la orașul său natal din Pennsylvania și la reședința lui Trump din Florida.

Membrii publicului au putut fi auziți râzând după comentariul său, dar Biden a continuat, aparent fără să observe greșeala.

Criticii lui Biden pe X au avut o zi plină de satisfacție cu gafa, mulți spunând că au fost surprinși să se acorde cu președintele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel